joomla templates top joomla templates template joomla

Service en garantie

Ons motto :

Ook na de verkoop staan we voor u klaar !!!

Wij kunnen uw aankoop afleveren bij u thuis . Dit kan al vanaf € 50 euro door geheel Nederland !!!

Wij beschikken over een bedrijfsbus , bij een pechgeval of defect kunnen wij uw scooter of bromfiets bij u ophalen . Wij proberen dit natuurlijk zo snel mogelijk te realiseren . Hiervoor kunnen kosten worden berekent en dit wordt alvorens met de klant besproken.

Ons bedrijf is RDW gecertificeerd en ook hebben zelf de machtiging om voertuigen op naam te kunnen zetten. Voor deze handeling rekenen wij € 9,70 . Bij inruil of inkoop vrijwaren wij ter plaatse voor een correcte afhandeling en origineel RDW vrijwaringsbewijs. 

 

SCOOTER GARANTIE EN VOORWAARDEN

Minimaal 1 jaar fabrieksgarantie

METSELAAR SCOOTERS levert uitsluitend scooters van gerenommeerde merken. Deze fabrikanten geven fabrieksgarantie van tenminste 1 jaar op hun producten. Bij sommige merken geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Je kunt dit terugvinden in de gebruiksaanwijzing van de scooter.

 

Recht op garantie

Een scooter is een motorvoertuig. Dit betekent dat er bepaalde “spelregels” gelden voor het gebruik ervan. Bij de aanvraag van een garantiereparatie wordt door ons beoordeeld of de reden gegrond is.

De reden is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
  • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud;
  • normale slijtage
  • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

Specifiek voor onze scooters gelden een aantal uitsluitingen van elke vorm van garantie. Dit betekent dat je geen recht hebt op garantie indien;

  • de scooter niet, of niet juist, is onderhouden op de voorgeschreven onderhoudsintervallen
  • de scooter is opgevoerd of aangepast met niet originele onderdelen

Garantie is, vanwege slijtage tijdens het gebruik, niet van toepassing op de volgende onderdelen;

  • accu’s, lampen, bougies, zekeringen, banden, kabels, vloeistoffen, rubbers, remblokken en remsegmenten.

Metselaar Scooters betaald geen garantie / claims van of aan derden . Garantie wordt uitsluitend door ons zelf gerepareerd of anders in overleg met de klant .

Vanaf heden is er de ANWB Mobiliteitspas

Bij aankoop van een Nieuwe SYM scooter of PEUGEOT scooter krijgt u vanaf 1 maart 2012 een gratis mobiliteitspas in samenwerking met de ANWB .

Pech onderweg is altijd vervelend en komt nooit gelegen, iets simpels als een lekke band of een defecte bougie zorgen ervoor dat u uw reis niet kunt vervolgen.

Per 1 maart 2012 ontvangt elke eigenaar van een nieuwe SYM of PEUGEOT scooter deze unieke service.

Met de SYM mobiliteitspas heeft u namelijk recht op 12 maanden* gratis pechhulp welke wordt uitgevoerd door de ANWB, bij uitstek de specialist op dit gebied.
*Ingaande vanaf de datum dat uw kenteken tenaamgesteld is.

U hebt recht op 3x mobiliteitshulp bij pech onderweg, waarbij een ANWB medewerker ernaar zal streven om u direct weer op weg te helpen. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, dan zorgt de ANWB ervoor dat u en uw SYM of PEUGEOT scooter worden vervoerd binnen een straal van 25 km vanaf de pechlocatie.

Vanaf het moment dat u uw nieuwe SYM/PEUGEOT scooter in ontvangst heeft genomen bij ons kunt u na 5 werkdagen uw gratis SYM/PEUGEOT mobiliteitspas activeren

Binnen enkele dagen ontvangt u automatisch uw SYM/PEUGEOT mobiliteitspas op uw adres samen met de gebruiksvoorwaarden.

Wij hopen dat u hier geen gebruik van hoeft te maken en niet met pech zult komen te staan. Maar het is wel een veilige gedachte dat, mocht het voorkomen, u in ieder geval geholpen wordt. 7 dagen per week en 24 uur per dag!

Wij wensen u alvast vele, fijne en veilige scooterkilometers toe!