barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler pas cher moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moncler outlet online moose knuckles outlet usb backpack outlet happiness outlet down jackets outlet cappotti italia outlet fjallraven outlet
joomla templates top joomla templates template joomla
×

Attentie

Gebrek aan toegang tot rechten - file '/images/P1130680.JPG'
Gebrek aan toegang tot rechten - file '/images/P1130705.JPG'
Gebrek aan toegang tot rechten - file '/images/P1130660.JPG'

Nieuws

In de maand juni kunt u bij ons deelnemen aan de Django Testmaand .

Hier zullen dan 4 Peugeot Django's tot beschikking staan waarop u vrijblijvend kunt proefrijden .
Beslist u in deze maand tot aankoop van een Peugeot Django dan hebben we natuurlijk een paar leuke aanbiedingen .
Kom daarom in de maand van juni vrijblijvend proefrijden op een Django bij Metselaar Scooters in Hollandscheveld . 

 

 

 

Tem jij deze leeuw? Test het tijdens de Django Testmaanden

Comfortabel, geraffineerd en betrouwbaar; de omschrijving van onze eerste scooter in de jaren 50. Vul dit aan met hedendaagse techniek en je krijgt de Peugeot Django. Comfortabel door zijn 12 inch velgen. Geraffineerd door het Franse oog voor detail, dat werkelijk niets gemist heeft; verleidelijke ronde achtervleugels, een subtiel biesje over het koetswerk en een brutaal bemeten luchtrooster zorgen ervoor dat je gezien wordt. Alles zit er al op; nu jij nog!

Wordt gezien met het verlengstuk van jouw karakter. Sportief? De ‘Django Sport’ brengt hulde aan de Peugeot gloriejaren op het racecircuit. Welkom in de racewereld! Franse elegantie ten top vind je in de ‘Allure’. Ideaal voor een middagje shoppen met z’n tweeën of om te parkeren voor een gezellig terrasje. Met zijn frisse kleurenpalet vraagt de ‘Evasion’ om een uitstapje naar de kust of een heerlijke picknick in het bos. Verzot op retro en vintage? De ‘Heritage’ met zijn onweerstaanbare vijftiger-jaren-sepia stijl in mono colour uitvoering brengt je terug in de tijd van zijn legendarische voorvader. Kortom vier versies met een geheel eigen identiteit. Ontsnap nog verder aan de massa door jouw scooter te personaliseren voor wat betreft kleurkeuze en accessoires. Zeker weten dat je niet ongemerkt voorbijrijdt!

Ontdek de scooter die bij jou past tijdens de Django testmaanden. In de maanden april, mei en juni maak je geheel gratis en vrijblijvend een testrit bij één van de deelnemende dealers. Zo ervaar je zelf de scooter met het beste rij- en zitcomfort. Koop je tijdens deze maanden een Peugeot Django dan krijg je ook nog eens 30 dagen tevredenheidsgarantie. Klik hier voor de voorwaarden. Tem jij deze machine die de leeuw eer aandoet?

 

 

Antwoorden op veel gestelde vragen over scooters

De afgelopen weken verschenen er de nodige verontrustende berichten in de media over een verbod op scooters. Maar zo’n vaart loopt het niet: alleen de verkoop van nieuwe, minder schone scooters wordt vanaf januari 2018 aan banden gelegd.

Europese regels stellen namelijk dat er vanaf 1 januari 2018 alleen nieuwe scooters (brom- én snorfietsen) verkocht mogen worden die voldoen aan de milieuclassificatie Euro4. Rijdt u nu op een scooter met milieuclassificatie Euro2 of Euro3, dan kunt u dat zonder problemen blijven doen.

Metselaar scooters heeft de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Is de verkoop van scooters straks verboden, zoals ik in de krant lees?
Nee, alleen de nieuwverkoop van scooters met milieuclassificaties Euro2 en Euro3 wordt vanaf januari 2018 verboden. Rijdt u nu op zo’n scooter of overweegt u er in 2017 nog één te kopen, dan kunt u dat gewoon blijven doen.

Wat wordt er dan precies verboden en wanneer?
Europese regels verbieden vanaf januari 2018 de verkoop van nieuwe scooters (brom- én snorfietsen) met milieuclassificatie Euro2 en Euro3.

Ik heb net een nieuwe scooter gekocht en die heeft milieuclassificatie Euro3. Mag ik daar dan straks niet meer op rijden?
Wie nu een Euro2- of Euro3-scooter heeft, of in 2017 nog gaat kopen, mag daar zonder problemen mee blijven rijden.

Waarom wordt de verkoop van bepaalde scooters verboden?
Het zijn Europese milieuregels die op 1 januari 2018 van kracht worden, die dit voorschrijven, met als doel een schoner milieu.

Zijn er al alternatieven op de markt voor die euro2 en euro3 scooters?
Ja, er komen in 2017 mondjesmaat scooters beschikbaar met milieuclassificatie Euro4. Naar verwachting komt het aanbod van die nieuwste generatie eind van dit jaar goed op gang. Ook werkt de branche hard aan elektrische scooters om de uitstoot nog verder terug te dringen. Meer weten? Ga even langs bij uw scooterdealer.

Heeft tweetakt of viertakt er ook iets mee te maken?
Nee dat heeft niets te maken met het milieuaspect. Dit zegt alleen iets over de techniek van de motor.

Kan ik niet beter wachten met de aanschaf van een nieuwe scooter?
Nee hoor, u kunt nu gewoon een mooie scooter uitzoeken in de showroom. En als de keus op een Euro2- of Euro3-scooter valt, is dat prima. Daar kunt u dan nog jaren met veel plezier op blijven rijden.

Heeft u toch nog vragen? Kom dan langs of bel ons even.

Met vriendelijke groet,

Wilco Metselaar

 

Vanaf Oktober hebben wij het dealerschap van Kymco . Wij hebben diverse modellen scooters op voorraad . 
Kymco scooters heeft een breed assortiment . Voor alle modellen kunt ook een kijkje nemen op www.kymco.nl