Bekijk hier onze coronamaatregelen

Over Metselaar scooters

Metselaar Scooters heeft een ruim aanbod nieuwe en gebruikte scooters. Wanneer je op zoek bent naar een scooter, ben je bij ons aan het juiste adres. In onze uitgebreide showroom staat vast een mooie scooter voor jou. Toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Dan helpen we je graag met de zoektocht en gaan we op zoek met jouw wensenlijst naar een geschikte scooter. 

Metselaar Scooters

Ruime werkplaats

Naast een uitgebreide showroom beschikt ons bedrijf tevens over een ruime werkplaats, waar we jouw scooter weer helemaal in orde maken. Ook voordat je de nieuwe scooter op komt halen, kijken wij deze helemaal na, zodat jij er lang van unt genieten. 

Service

Het is ook mogelijk om jouw aankoop door ons bij jou thuis af te laten leveren. Dit kan al vanaf € 50,- door heel Nederland.
Wij beschikken over een bedrijfsbus. Dat betekent dat bij een pechgeval of defect wij je scooter of bromfiets bij je ophalen. Wij proberen dit natuurlijk zo snel mogelijk te realiseren in overleg met jou. Hiervoor kunnen kosten worden berekend, maar dit wordt vooraf met je besproken.

RDW Gecertificeerd

Metselaar Scooters is RDW gecertificeerd en wij zijn daarnaast ook gemachtigd om voertuigen op naam te zetten. Vraag naar de mogelijkheden.

Scooter garantie en voorwaarden

Minimaal 1 jaar fabrieksgarantie

Metselaar Scooters levert uitsluitend scooters van gerenommeerde merken. Deze fabrikanten geven fabrieksgarantie van tenminste 1 jaar op hun producten. Bij sommige merken geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Je kunt dit terugvinden in de gebruiksaanwijzing van de scooter.

Recht op garantie

Een scooter is een motorvoertuig. Dit betekent dat er bepaalde “spelregels” gelden voor het gebruik ervan. Bij de aanvraag van een garantiereparatie wordt door ons beoordeeld of de reden gegrond is. De reden is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

 • beschadiging door opzet, of door nalatigheid
 • onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
 • normale slijtage
 • beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

Specifiek voor onze scooters gelden een aantal uitsluitingen van elke vorm van garantie. Dit betekent dat je geen recht hebt op garantie indien:

 • de scooter niet, of niet juist, is onderhouden op de voorgeschreven onderhoudsintervallen
 • de scooter is opgevoerd of aangepast met niet originele onderdelen

Garantie is, vanwege slijtage tijdens het gebruik, niet van toepassing op de volgende onderdelen:

 • accu’s
 • lampen
 • bougies
 • zekeringen
 • banden
 • kabels
 • vloeistoffen
 • rubbers
 • remblokken
 • remsegmenten

Metselaar Scooters betaalt geen garantie/claims van of aan derden. Garantie wordt uitsluitend door ons zelf gerepareerd of anders in overleg met de klant.

ANWB Mobiliteistpas

Vanaf heden is er de ANWB Mobiliteitspas.
Bij aankoop van een Nieuwe SYM scooter of PEUGEOT scooter krijg je vanaf 1 maart 2012 een gratis mobiliteitspas in samenwerking met de ANWB. Pech onderweg is altijd vervelend en komt nooit gelegen, iets simpels als een lekke band of een defecte bougie zorgen ervoor dat je je reis niet kunt vervolgen. Per 1 maart 2012 ontvangt elke eigenaar van een nieuwe SYM of PEUGEOT scooter deze unieke service. Met de SYM mobiliteitspas heb je namelijk recht op 12 maanden* gratis pechhulp welke wordt uitgevoerd door de ANWB, bij uitstek de specialist op dit gebied.
*Ingaande vanaf de datum dat uw kenteken tenaamgesteld is.

Je hebt recht op 3x mobiliteitshulp bij pech onderweg, waarbij een ANWB medewerker ernaar zal streven om je direct weer op weg te helpen. Mocht dit om een bepaalde reden niet mogelijk zijn, dan zorgt de ANWB ervoor dat jij of je SYM of PEUGEOT scooter wordt vervoerd binnen een straal van 25 km vanaf de pechlocatie.
Vanaf het moment dat je je nieuwe SYM/PEUGEOT scooter in ontvangst hebt genomen bij ons, kun je na 5 werkdagen deze gratis SYM/PEUGEOT mobiliteitspas activeren. Binnen enkele dagen ontvang je automatisch je SYM/PEUGEOT mobiliteitspas op je adres samen met de gebruiksvoorwaarden. Wij hopen dat je hier geen gebruik van hoeft te maken en niet met pech zult komen te staan. Maar het is wel een veilige gedachte dat, mocht het voorkomen, je in ieder geval geholpen wordt. 7 dagen per week en 24 uur per dag!

Wij wensen je alvast vele, fijne en veilige scooterkilometers toe!